Nu har nya Sonya™ daily skincare system kommit


Vår senaste gel-baserade hudvårdsserie som bygger på botaniska ingredienser och en hög koncentration av Aloe vera. Härligt lätta och sköna, återfuktande produkter som ger en fräsch känsla utan att kladda. Måste testas!

Sonya™ daily skincare system är särskilt ämnad för kombinationshudens växlande behov – hud som de flesta kallar ”normal”. Ett komplett set omfattar rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel. Vid daglig användning blir effekten en hy som både känns bättre och ser bättre ut.

Serien Sonya™ daily skincare system består av:

Sonya™ refreshing gel cleanser
Sonya™ illuminating gel
Sonya™ refining gel mask 
Sonya™ soothing gel moisturizer 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


JUST NU - TESTPERSONER SÖKES! 
Jag behöver 5 testpersoner som provar och utvärderar mitt nya hudvårdskoncept. Du har produkterna hemma under 3-5 dagar och använder dem på samma vis som du brukar använda hudvårdsprodukter. När jag hämtar upp produkterna hos dig vore jag väldigt tacksam över dina åsikter och ett betyg på produkterna!
Som tack får du ett presentkort på 100 kr att utnyttja fritt hos Hälsorummet i Höör! 
Anmäl dig på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen direkt!

Gel-baserad hudvård som ger resultat

Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.

 

För vem?

Sonya™ daily skincare system passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.


Du får:

  • ett komplett set med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel

  • en behaglig gel-baserad formula som absorberas effektivt av huden

  • massor av Aloe vera kombinerat med moderna botaniska ingredienser

  • en hud som både känns bättre och som ser bättre ut

Så funkar det

I Sonya™ daily skincare system möts natur och vetenskap i en revolutionerande gel-baserad teknologi. Denna vetenskapligt avancerade gel-bas levererar all Aloe vera, all fukt och alla de botaniska ingredienser vi laddat Sonya™ daily skincare system med – dit där din hud behöver dem som bäst. Och den lätta, behagliga formulan lämnar din hud med en uppfriskande, ungdomlig känsla.
 

Tips! Kombinera efter dina behov

Om din hud har speciella behov går produkterna i Sonya™ daily skincare system utmärkt att kombinera med våra övriga hudvårdsprodukter. Om du till exempel vill ha SPF i din dagkräm, använd protecting day lotion med SPF 20 på morgonen och Sonya™ soothing gel moisturizer på kvällen.

 
 
site created and hosted by skandiaweb