Om yoga

 

I den dynamiska yogan lär du känna din kropp med dess möjligheter och förutsättningar på djupet. Vi använder fysiska positioner (asanas) i kombination med andningsövningar (pranayama) och meditation för att åstadkomma positiva förändringar och ökad medvetenhet som varar även i livet utanför yogamattan. Vi utmanar styrkan, balansen och smidigheten i våra kroppar, men viktigare  ändå är att vi ständigt utmanar våra egna föreställningar om vad som är möjligt eller omöjligt att åstadkomma, göra eller uppleva.
 
I takt med att oförlösta spänningar släpper i kroppen kan även vårt sinne och våra tankar lugna ner sig och tystas en aning. Det ständiga ”tjattret” i våra huvuden kan dämpas och erbjuda medvetandet en större stillhet. Genom fullständig närvaro och koncentration riktas medvetandet mot nuet och du befinner dig helt och fullt i stunden – något som verkar otroligt avslappnande för sinnet.
 
Varje yogaklass är unik, med skiftande fokus, positioner och innehåll. Alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet då du utgår ifrån dig själv och lär dig att lyssna till kroppens signaler samt ditt andetag som hela tiden guidar dig rätt.
 
Även privatundervisning eller för grupper, tex kick-off på jobbet eller möhippa - kontakta mig för prisuppgift och information!
 
site created and hosted by skandiaweb