En möjlighet för livet

Att sälja Forever är en livsstil

Det låter kanske stort men är faktiskt sant. När du arbetar med Forever utvecklas du inte bara genom att ställas inför nya, spännande utmaningar och karriärmöjligheter. Du får också ett rikare socialt liv när du tillsammans med dina nya vänner, kunder och andra återförsäljare får vara med på exklusiva evenemang och resor. Det handlar helt enkelt om ett annat sätt att leva.
 
Vi hade aldrig kommit dit vi är idag om det inte varit för alla engagerade, entusiastiska och drivna återförsäljare som varje dag lever Forever.
 
Våga ta steget. Det kan förändra ditt liv.
 

Min historia: 

Jag började jobba med Forever i samma veva som jag startade upp verksamheten med Hälsorummet i Höör. Ja, faktiskt gav Forevers affärskoncept mig möjligheten att våga ta steget att driva eget. Jag hade visserligen ganska länge gått med tanken och drömmen om ett eget företagande men de ekonomiska riskerna fick mig att tveka. 
När jag kom i kontakt med Forevers produkter första gången insåg jag direkt att: WOW, här är produkter som verkligen kan hjälpa människor och göra en skillnad! Men samtidigt ansåg jag att jag personligen inte hade något större behov av att dricka Aloe Vera eller att använda några andra kosttillskott; jag åt ju en bra varierad kost och tränade ofta upp till flera timmar varje dag. Jag hade ju varken ont i magen eller problem med matsmältningen. 
 
Efter några veckors regelbunden användning av Aloe vera (den dagliga ”supen” blev snabbt rutin) märkte jag skillnaden:
Jag upplevde mer energi, minskad frekvens på infektioner och kände mig både piggare och friskare. 
Sedan lät jag både min familj och mina vänner få prova och har hört många fantastiska resultat från dem sedan dess.
 
Idag använder jag dagligen produkter ur Forevers sortiment. Det är allt från tandkräm och deo till allrengöringsmedel och makeup! Det finns produkter till alla och de säljs med den unika ”Nöjd kund-garantin” på 90 dagar, vilket gör att jag enbart har nöjda kunder.
 
När man själv är nöjd med något känns det självklart att man berättar om det för andra och ca 1 år efter min uppstart började jag även att arbeta med rekrytering och coaching i företaget. Nu fick jag även möjligheten att hjälpa människor till en bättre livsstil genom ett unikt affärskoncept, jag kan med varmt hjärta rekommendera alla som är nyfikna på något nytt eller letar efter en förändring att börja jobba med Forever – det ger dig möjligheten att leva ett exceptionellt liv!
 
Och det är just detta jag starkt brinner för idag: jag är en helt vanlig 3 barnsmor med drömmar om ett extraordinärt liv, och jag har chansen att ge andra människor samma gåva som jag själv fick för fem år sedan.  Oavsett om Du är ute efter en liten extrainkomst eller att totalt transformera ditt liv så ger Forever dig möjligheten att nå Dina mål!
 
site created and hosted by skandiaweb